The Reading Foundation

Project Requirements

The Reading Foundation required an updated reception area, comfortable and inviting for their students, modern and functional for their staff. A tight space which required creative design to accommodate four staff members and adequate storage for learning supplies.

The BFI Solution

Laminate surfaces in a warm Hazelnut finish provided a professional and inviting atmosphere with the durability to withstand the wear and tear of their young students. Wrapping the freestanding case good product around the walls, incorporating wall hung overhead storage and freestanding storage units provided work space for all four staff members and ample storage for learning supplies.

Our suppliers for this project were Groupe Lacasse QUAD Casegoods , Groupe Lacasse Adjustable Monitor Arms .

View Location

Past Projects

Copyright © 2013 BFi | Privacy Policy | Terms of Use | Powered by Amortech